Bevakningsföretag Stockholm


MMPG är ett bevakningsföretag Stockholm med ordningsvakter och väktare som har stor erfarenhet och hög kompetens som dessutom läger stor tanke på att vara serviceinriktade. Det är ganska viktigt med servicen om arbetar mycket med värdar i exempelvis köpcentrumanläggningar. Samtlig personal är utbildade och godkända enligt Rikspolisstyrelsen och Länsstyrelsens föreskrifter och rekommendationer.

MMPG är ett bevakningsföretag som erbjuder er säkerhet i form av:

  • Erfarenhet
  • Trygghet
  • Service
  • Lyhördhet
  • Känsla

Utan dessa kvalitet skulle vi inte sticka ut från andra Bevakningsföretag Stockholm. Våra kunder är många, både stora som små. En av Sveriges största elektronikkedjor har valt oss MMPG som bevakningsleverantör.
För att säkerställa god trygghet och bevakning inspekterar arbetsledningen all personal löpande. De ser till att de har rätt utrustning och rätt information. Och ifall det önskas går det att få gruppledare på större objekt som ansvarar för det dagliga arbetet.

Kontakta oss!

Bevakningsföretag Stockholm

Bevakningsföretag Stockholm med focus på trygghet

Vi Tycker att som ett bevakningsföretag Stockholm och allt det innebär vi måste ställda krav på vår personal vad gäller:

  • säkerhetstänk,
  • servicekänsla,
  • uniformsklädsel
  • sociala kompetensen

Alla dessa faktorer är avgörande för att uppnå ett förstklassigt trygghets resultat. När ett larm utlöst är det viktigt att snabbt komma till platsen och konstatera orsak till larmet och begränsa eventuella skador. På MMPG bevakningsföretag Stockholm har alla anställda och medarbetare många års erfarenhet inom bevakningsbranschen. Vår personal hanterar ett stort antal olika larmanläggningar och har stor kompetens och erfarenhet av de olika fabrikat och teknik som finns såväl ny som gammal. Det viktigaste är att innan man startar ett uppdrag så gör vi tillsammans med kunden ett objektspecifikt instruktion där allt styrs, dvs allt ifrån adress, koder, vilka typer av åtgärder vi skall vidta vid olika larm mm. Och när vi tar på oss ett uppdrag så skräddarsyr vi alltid alla upplägg för bästa resultat i samråd med beställaren.

Är ni intresserad av några av våra tjänster inom bevakning tveka inte att ta kontakt med oss så berättar vi mera.

MM Protection Group AB ett auktoriserade bevakningsföretag Stockholm.

08-29 58 24
Info@mmpg.se