Vakter event


Vi har Vakter event som kommer uppfylla alla era krav. Kontakta oss om ert evenemang behöver Vakter event, entrévärdar eller väktare. I Miljöer där många människor rör sig medför särskilda krav. MMPGs ordningsvakter är utbildade för att på ett smidigt sätt och utan onödiga konflikter hantera de problem som kan uppstå med hög service känsla. Vi lägger stor vikt på social kompetens och ett professionellt bemötande, och bidrar genom ett kombinerat högt säkerhets- och servicetänkande till att skapa en välkomnande och trygg miljö för Er som kund och Era besökare. Vi är ett auktoriserat bevakningsföretag.

Vad är en ordningsvakt ?

Ordningsvakten har gått en utbildning hos polisen och har vissa utökade befogenheter. Ordningsvakten ska i första hand inrikta sig på att upprätthålla allmän ordning på det platser där de tjänstgör. Så kontakta oss när ni vill Vakter event eller om det är något ni funderar på?

Kontakta oss!

Vakter event

Proffsiga Vakter event

Söker ni efter Vakter event kan vi hjälpa er att få dom bästa. Vi har trevliga och erfarna vakter som vet hur man hantera alla typer av situationer. Det är viktigt att har rätt dörrvakt på eran restaurang, bar, fest, eller event. Den första man ofta träffar på ett ställe är ju vakten då då är det ju viktigt med rätt bemötande och service . men även kunna skydda och stoppa berusade eller påverkade människor. Så tänk gärna på det när ni ska Vakter event. Och när vi tar på oss ett uppdrag så skräddarsyr vi alltid alla upplägg för bästa resultat i samråd med beställaren. Är ni intresserad av några av våra tjänster inom bevakning eller att Vakter event tveka inte att ta kontakt med oss så berättar vi mera.

MM Protection Group AB ett auktoriserade bevakningsföretag.

08-29 58 24
Info@mmpg.se