Vakter festival


Se till att ha rätt vakter festival. Som hela tiden ronderar och kollar att allt är bra på festivalen. Man läser ofta mycket i tidningar om festivaler som slutat illa. Chans inte och skaffa dom bästa vakter festival till er. Vi vill hjälpa er ha ordning och reda utan att förstöra festligheterna för besökarna.

Vad är en ordningsvakt ?

Ordningsvakten har gått en utbildning hos polisen och har vissa utökade befogenheter. Ordningsvakten ska i första hand inrikta sig på att upprätthålla allmän ordning på det platser där de tjänstgör. Så kontakta oss när ni vill Vakter event eller om det är något ni funderar på? I Miljöer där många människor rör sig medför särskilda krav. MMPGs ordningsvakter är utbildade för att på ett smidigt sätt och utan onödiga konflikter. Kontakt oss så ser vi till och hjälper er att får rätt vakter festival. Så kan ni slippa tänka på säkerhet – det gör vi.

Kontakta oss!

Vakter festival

Med rätt vakter festival blir det bra

Rätt person på rätt plats burkar man säga och med rätt vakter festival har man sett till att man gjort allt för att inte tumma på säkerheten. Tillställningar som invigningar, artisteri, sportevenemang m.m. Event som kräver mer omfattande logistik, har vi stor erfarenhet av. Allt från upprättande av avspärrningar, kösystem, parkering, till det totala arbetet kring säkerheten samordnar vi. Våra vakter festival har även gått utbildningar i förstahjälpen ifall olyckan skulle vara framme eller om någon festivalbesökare är i behov av vård. Och när vi tar på oss ett uppdrag så skräddarsyr vi alltid alla upplägg för bästa resultat i samråd med beställaren. Är ni intresserad av några av våra tjänster inom bevakning eller att vakter festival tveka inte att ta kontakt med oss så berättar vi mera.

MM Protection Group AB ett auktoriserade bevakningsföretag.

08-29 58 24
Info@mmpg.se